30 Mart 2012 Cuma

Atlas Dergisinin Nisan sayısında kızımın yazısı yayınlandı

Atlas dergisinde Selcen'in fotoğrafları eşliğinde Bengisu'nun yazısı yayınlandı. Hindistan'da kaldığı dönemde tanıştığı, gözlediği ve sohbet ettiği:
" Hindistan'ın Goa bölgesinde, kutsal saydıkları bir banyan ağacına sığınan, o ağacın gölgesini evleri, aileleri,  yaşama ve ilham alanları olarak benimseyen çoğu Avrupalı insanın öyküsü."
devamı derginin Nisan sayısında.:))))

20 Mart 2012 Salı

Kedicikler


Pazar günü çok uzun zamandır uğrama fırsatı bulamadığım Ortaköy Pazarına yolum düştü, oradaki cam ustasından bu iki şaşkın ve sevimli kediciği aldım. Siyah olanına kızım hemen el koydu. Ona kolye yaptık, mavi kediciğide, balıklarla kombinleyip, küpe yapmak niyetindeyim... Bakalım o kimin olacak:))

17 Mart 2012 Cumartesi

Anne Çantaları



Bu çantaları, 4 aylık ile 6 yaş arasındaki Doğa, Zeynep, Kuzey, Belinay ve Kerem Bilge'nin anneleri için hazırladım...  Hepsi de yeğenlerim ve arkadaşlarımın çocuklarıydı. Çocuklar çok sevdi, anneleri bilmem.

Çantaları Kadıköy Cuma pazarından hazır alıp, üzerini keçe, düğme, boncuk ve kumaşlarla süsledim. 




13 Mart 2012 Salı

Merhaba,

Kendimi bildim bileli, yarattığım her zaman diliminde, hobilerimle ilgilenmeye çalışıyorum.

Bunlar beni çok heyecanlandıran, mutlu kılan küçük anlar. En sevdiğim zamanlar ise geceleri, internette gönlümce gezinmek. Böylece tanıştım, leyya-craftmania, kapkaracamdankelebek, hayallerini gerçekleştirme cesaretini gösteren banucabirseyler gibi hobi severlerle. Daha niceleri var, zaman içinde onlardan da bahsederim, hele biraz alışayım :)
Hepiniz, "Ev Hali"me hoş geldiniz :)