2 Ekim 2013 Çarşamba

Maket. Bebek Evi

 
Kuzenimin eşi, torunu Zeynep için bu bebek evini yaptı. Ben de perde, yatak, yorgan gibi bir kaç parça ile yardımcı oldum. Sonunda çok şirin bir ev ortaya çıktı. Ben de bol bol fotoğrafladım. 









5 yorum:

  1. aman tanrim!!!!! coooook guzel olmus bayildimmmmmmmmm!!! bu minik esyalari nasil buldunuz peki yaa coook sirin ve cok guzel!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koltuk takımlarını oyuncak mağazasından, hem de çok ucuz bir fiyata aldı. Bu oyuncakların ölçüsüne göre maket evi boyutlandırdı. Ben de arkadaşım adına size teşekkür ederim, kendisine ileteceğim.

      Sil
  2. Allahımmmm çocuk olup oynayasım geldi ..
    yok ben bu yaşımda da oynarım ne varki.. Yapanın ellerine emeğine sağlık.. Perde, yorgan harika olmuş sizin de ellerinize sağlık ..
    Sevgiler
    Amigurumi Aşkına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de, yapan arkadaşım Salih'te size çok teşekkür ederiz. Biz de sizin gibi önce atölyede oynadık, sonra toruna gönderdik :)

      Sil
  3. Hülya'cım merhaba canım bloğa bıraktığın yorumu çok geç görebildim .bloğa giriş şifrem de bir sorun oluşmuştu birkaç gündür girebilmeye başladım ...sorun çözüldü ama yorumunu geç gördüğüm için çok üzüldüm ilgilenmemiş sanma sakın hemen mail attım cevap gelmedi tekrar attım gene cevap gelmedi...nefise_ozdemir@hotmail.com mail adresim bloğa bu mail adresi üzerinden bağlıydım acaba mailimde de mi sorun var merak ettim maillerim ulaşmıyor mu ? sevgiler...

    YanıtlaSil